Go Back

Mini pavlova torta s medom a sušeným ovocím

Vynikajúca verzia základnej pavlovej torty
Príprava30 mins
Varenie/Pečenie1 min
Sušenie1 hr
Spolu1 hr 31 mins
Chod: Dezerty
Kuchyňa: Austrálska, Celosvetová
Kľúčové slovo: Vegetariánske
Porcií: 6
Author: Simona

Ingrediencie

  • 250 ML smotanová šľahačka
  • 100 G sušené ovocie
  • 6 PL med

Postup

  • Pavlovu tortu pripravíme zo základného receptu. Mini toričky pripravíme rozdelením cesta snehu na približne 6 rovnako veľkých kôpok, ktoré vytvarujeme do kruhov. Tie pečieme ďalej podľa inštrukcií v pôvodonom recepte.
  • Mini tortičky po vychladení zdobíme šľahačkou, ktorú pripravíme podľa nádovou na obale.
  • Na vrstvu šľahačky naukladáme sušené ovocie a zalejeme jemnou vrstvou medu.