Celé vajíčka a cukor vymiešame do peny. Miešame asi 3 minúty ručným, alebo stolovým mixérom v čo najväčšej miske.
Do misky pridáme vriacu vodu, soľ, kakaa a kávu. Opäť miešame asi 3 minúty.
Pridáme zvyšné suroviny a vymiešame do hladkého cesta bez zvyškov múky. Cesto bude pomerne riedke, ale je to v poriadku.
Tortové formy vymastíme a vysypeme múkou.
Cesto rozdelíme do 3 rovnakých tortových foriem.
Pečieme 22 minút pri 175°C
Korpusy otestujeme špáratkom a ak sa cesto odlepuje od špáratka a nič na ňom neostalo, korpus je upečený.
Korpusy necháme 15 minút v forme a následne vyberieme z formy.
Ja som korpusy potrela tenkou vrstvou rumu, môžete to však vynechať. Ak do receptu používate mrazené maliny, potrite korpusy šťavou z malín.