Franúczsky toast
Recept na výborné raňajky z vianočky
Príprava10 mins
Varenie/Pečenie5 mins
Spolu15 mins
Chod: Dezerty, Raňajky
Kuchyňa: Celosvetová
Kľúčové slovo: Vegetariánske
Porcií: 2
Author: Simona
- 4 ks vianočky krajce
- javorový sirup
- 1 PL masla na pečenie
Zmes na obaľovanie
- 250 ML mlieka
- 2 vajíčka
- 1 ČL škorica
- 1/4 ČL muškátový oriešok
- štipka soli
- 2 PL kryštálového cukru
Zmes na obaľovanie
V miske vymiešame mlieko a celé vajíčka.
Pridáme škoricu, soľ, muškátový oriešok a cukor.
Kým sa na panvici roztopí maslo, každý kúsok obalíme v zmesy na obaľovanie. Necháme poriadne nasiaknuť. Pečieme na panvici asi minútu z každej strany alebo do zlatohneda.