cesnak, soľ, tvrdý syr, kečup, smotanu a iné podľa chuti
Postup
V miske si zmiešame múku so soľou, vyhĺbime jamku do ktorej rozmrvíme droždie. To zalejeme vodou a posypeme cukrom. Necháme odležať v zakrytej miske ( ideálne rýchlokyske ) asi 20 minút.
Po tomto čase, do cesta prilejeme rastlinný olej a cesto miešame až kým nebudú všetky suroviny spojené. Opäť necháme kysnúť, asi 45 minút.
Po ďalšom kysnutí je cesto pripravené na rozdelenie. Z tejto dávky budeme mať 6 langošov.
Z každého kúsku cesta spravíme malú buchtičku.
Tieto buchtičky ešte necháme asi 20 minút podkysnúť pod utierkou.
Následne si rozpálime olej na panvici (naozaj si ho rozpáľ, inak ti prvý langoš nasaje všetok olej a bude nie najlepší) a krátko opekáme z oboch strán do zlatisla